top of page

Fortsatt utveckling inom projektering. Välkommen Martin!

Uppdaterat: 3 maj 2023

Nu stärker Sensum ytterligare erbjudandet inom projektering och projekteringsledning genom att rekrytera Martin Swärd. Med sin gedigna erfarenhet av uppdragsledning och vägprojektering blir han en nyckelspelare i den spännande utvecklingsresa bolaget är inne i."Jag är oerhört glad över att vi lyckats rekrytera Martin till Sensum! Hans yrkeskompetens och ledarförmåga är ett värdefullt tillskott i vår ambition att stärka erbjudandet inom projektering och projekteringsledning. Martin har dessutom förmågan att sprida trivsel omkring sig och får andra att växa och utvecklas och jag ser väldigt mycket fram emot vårt samarbete."

Victoria Ljungberg, vd på Sensum


Martin kommer senast från teknikkonsultföretaget COWI där han var uppdragsledare och vägprojektör inom multidisciplinära samhällsbyggnadsprojekt. Han har också varit portföljchef och gruppchef inom gata, väg, geoteknik och hydrogeologi.


Att som projektör få samarbeta med produktionsskedet var ett viktigt skäl till att Martin valde Sensum.


- Jag lockas av närheten till produktionen som finns på Sensum och den samverkan vi har mellan produktionsplanering och projektering, som innebär att vi lyfter nivån i alla skeden av byggprocessen, säger Martin.


- Jag har också ett stort intresse inom AMA och beskrivningstexter och att få Håkan Larsson, som utbildar branschen i ämnet, som kollega och mentor är svårt att toppa!

258 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Sensum = 30!

留言


bottom of page