top of page

Sensum tar nästa steg och erbjuder projektering. Välkommen Dagny!

Uppdaterat: 3 maj 2023

Vi lägger nästa pusselbit för att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar inom infrastruktur och samhällsbyggnad.

Sensum har rekryterat Dagny Benediktsdottir för att bygga upp en ny verksamhet inom projektering. Dagny kommer att arbeta i våra uppdrag men även med att rekrytera duktiga projektörer och projekteringsledare för att etablera Sensum inom det nya affärsområdet.


- Sensum har ett bra rykte i branschen och att få jobba med experter inom produktion och byggbarhet var ett erbjudande som var lätt att tacka ja till, säger Dagny. Jag ser fram emot att få bättre insyn i produktionsskedet och kunna nyttja de kunskaperna vid projektering. Jag är övertygad om att Sensum har förutsättningarna att lyfta branschen genom att knyta ihop projektering och produktion.


Dagny kommer närmast från COWI där hon varit gruppchef för gata, väg och järnväg och har 15 års erfarenhet som projektör, teknikansvarig och uppdragsledare inom multidisciplinära uppdrag. Hon har dessutom en gedigen teknisk kompetens med en kandidatexamen i samhällsbyggnad och en civilingenjörsexamen inom väg och vatten.

"Jag är väldigt nöjd med att vi kunnat rekrytera Dagny! Vi har sedan länge arbetat med projektledning, projekteringsledning, byggledning och besiktning. Att nu även kunna erbjuda projektering gör att vi kan tillhandahålla tjänster genom hela byggprocessen och dra nytta av vår unika sammansättning av medarbetare och vår tydliga förankring i byggskedet. Med Dagny får vi den viktiga första stenen på plats i bygget av ett nytt affärsområde."

Victoria Ljungberg, VD på Sensum

429 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Sensum = 30!

Comments


bottom of page