top of page
HOS OSS KAN DU TA NÄSTA STEG

Har du erfarenhet av projekt inom samhällsbyggnad? Är du redo att ta nästa steg? Välkommen att söka dig till Sensum. Här kan du läsa vad några av våra medarbetare säger om oss eller läsa mer om våra spännande projekt.

SensumPersonal-48_edited.jpg
LEDIGA JOBB

Har du erfarenhet av att arbeta i projekt inom samhällsbyggnad? Välkommen att höra av dig. Vi söker alltid erfarna projekt- och projekteringsledare.


För närvarande söker vi:
•    Erfarna projektörer och utredare inom VA och dagvatten


Skicka gärna in din ansökan till jobb@sensum.se så pratar vi vidare.

VI LEVER SOM VI LÄR

Vi prioriterar människan

Vi vill ge alla våra medarbetare de bästa förutsättningarna. Hos oss har alla en individuell utvecklingsplan, tjänstepension, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och möjlighet till personalbil och personalcykel.

Går det bra för oss vill vi att alla får del av vinsten - därför vi har vi vinstdelning.
Du har även möjlighet att vara delaktig i hela företagets utveckling. Här är det korta beslutsvägar och vi vill mer än gärna höra vad du har att säga.

SensumPersonal-16.jpg

Omtanke och hjälpsamhet är nyckelord för oss. Vi vill att alla medarbetare ska lyckas, därför stöttar vi och hjälper varandra i projekten. Inget är för stort eller för litet att fråga om. Det finns alltid någon att vända sig till när det behövs!
Trivsel och gemenskap står högt i kurs hos oss på Sensum och vi har regelbundet frukostmöten, konferenser och fikaträffar. Vi är stolta över vår Sensumkultur och ser fram emot att bli fler som delar den!

SensumPersonal-25.jpg

Vi arbetar med innovativa lösningar och strävar efter att utveckla och förändra branschens arbetssätt. Hos oss har du alltså alla möjligheter att göra skillnad.
Sensums ambition att utveckla och utbilda gäller även medarbetarna, vi erbjuder därför fortlöpande kompetensutveckling. För oss är det oerhört viktigt att våra medarbetare växer och utvecklas, både professionellt och som människor.

Sensumkulturen

Kunskap och innovation

Möt våra medarbetare
MÖT VÅRA MEDARBETARE

Amanda Landin, projektledare

"Jag har jobbat inom byggbranschen ända sedan jag gick ut gymnasiet, men innan Sensum hade jag inte jobbat som konsult. Att nu ha erfarenhet från både entreprenör- och konsultsidan innebär att jag kan bidra med en stor förståelse för hela byggprocessen."

"Jag hamnade på Sensum för att en tidigare kollega hörde av sig och frågade om jag var intresserad av att pröva något nytt. Redan vid första mötet med företaget kände jag att det var en bra match."
 
"Sensum har en strukturerad arbetsprocess, satsar gärna på nya talanger och är måna om sina medarbetare. Jag såg en möjlighet att utvecklas och få vara med och påverka företagets riktning. Just nu jobbar jag till exempel med Sensums praktikantprogram."

"Det är svårt att jämföra olika arbetsgivare, men jag skulle säga att Sensum har ett stort fokus på att leva som man lär. Jag skulle också säga att Sensum har ett unikt sätt att arbeta på där vi delar erfarenhet mellan olika roller, det är något som beställarna verkligen kan dra nytta av."

Dagny Benediktsdottir Ullberg, projekt- och projekteringsledare

"Jag kom från Island till Sverige för att plugga  på KTH och blev kvar. Jag hade jobbat i några år som gruppchef på ett teknikkonsultföretag och hade inga planer på att byta jobb när jag kom i kontakt med Sensum. Det som lockade mig till Sensum var dels möjligheten att utveckla affärsområdet projektering, dels strategin att föra samman projektering och produktion."

"Vi jobbar i team med både projektörer och byggledare. Det innebär att vi gemensamt kommer fram till bra lösningar, både vad gäller teknik och genomförande. Annars är det lätt att man bara fokuserar på slutprodukten – inte på förutsättningarna i produktionskedet."
 
"Jag jobbar nu som projekt- och projekteringsledare och sitter också i vår ledningsgrupp. Jag uppskattar Sensums fokus på långsiktighet, både vad gäller projekten och vår utveckling. Jag uppskattar också kunnandet och prestigelösheten som finns här, vi har ingen hierarkisk organisation. Vi är kollegor som vet att även en senior kan behöva ett gott råd ibland..."

Alexander Aronsson, VA-projektör

" Jag har alltid varit intresserad av 3D och visualiseringar. VA var något jag fastnade för under min utbildningstid. När jag får frågan om vad en VA-projektör gör brukar jag säga att jag jobbar som en programmerare. Jag ritar upp 3D-modeller för att kontrollera om idéer kan förverkligas och förklara hur en lösning kan byggas. De flesta tänker inte på allt som sker under marken, i den labyrint av ledningar som finns där."
 
"Jag kände väl till Sensum innan jag började här, vi hade flera gånger verkat i samma projekt. Det som gjorde att jag valde att gå till Sensum var möjligheten att vara med och bygga upp och utveckla mitt område på företaget. Det har varit, och är fortfarande, en spännande resa med stora möjligheter till utveckling. Jag gillar Sensums sätt att koppla samman planering och utförande på ett tightare sätt. Det är ett bra sätt att få återkoppling. Det finns så mycket erfarenhet här och det är ju erfarenheten man vill åt!"
 
"Jag tycker också om arbetsmiljön här, att ledningen prioriterar medarbetarnas välbefinnande."

Niklas Nyman, samordnande byggledare

"Egentligen har jag varit i byggbranschen sedan barnsben. Det blev naturligt eftersom båda mina föräldrar jobbade i branschen. Idag är jag byggledare med inriktning på anläggning och infrastruktur."

"Jag blev intresserad av Sensum av flera anledningar. Jag tilltalades av företagets omtanke om sin personal, den känns verkligen genuin och är nog en viktig anledning till Sensums framgångar. Det var också avgörande att företagskulturen passar mig som person. Jag värdesätter förtroendet som ledningen har för sina medarbetare och den frihet under ansvar det innebär. Med all kompetens och erfarenhet som finns här ser jag det som en bra grund för utveckling och innovation."

"Just nu arbetar jag som samordnande byggledare, eller som jag brukar säga: jag är specialist på att vara generalist. Jobbet blir extra intressant av vårt fokus på byggbarhet och att göra rätt från början genom täta band mellan projektering, byggledning och entreprenör.  Då kan jag som byggledare lägga mindre tid på att släcka bränder och mer tid på innovativa lösningar. Det känns väldigt utvecklande."

VÄRDEGRUND
Trygghet

 

Vi har en miljö där alla kan vara sig själva och där allas åsikt är viktig. Vi vågar fråga och ta hjälp när det behövs och vi vill hjälpa varandra att lyckas.  

 

Hos kund betyder det att vi skapar en relation som bygger på förtroende, öppenhet och god kommunikation. Vi är närvarande, lyssnar och stöttar våra uppdragsgivare.

Kompetens

 

Vi har den kompetens och den kunskap som krävs för att kunna utföra våra uppdrag på bästa sätt. Vi delar både kunskap och erfarenheter med varandra.

 

Hos kund innebär det att vi har koll på våra uppdragsgivares krav och mål och att våra arbetssätt och verktyg alltid är uppdaterade och håller högsta kvalitet. Vi är lösningsorienterade och söker alltid finna nya och innovativa vägar för att på bästa sätt nå kundens mål. 

Omtanke

 

Vi bryr oss om varandra som medmänniskor, respekterar och känner tillit tillvarandra. Vår kultur är öppen, inbjudande och omtänksam. Omtanke gäller även de större perspektiven som långsiktighet, hållbarhet och tillgänglighet. 

Hos kund betyder det att vi utgår från vår uppdragsgivares situation och behov. Människan går först, men vi månar också om att visa största möjliga hänsyn till projektens syfte och utveckling, från första idé till färdigt resultat.  

Våra spännande projekt

VÅRA SPÄNNANDE PROJEKT

På Sensum arbetar vi med infrastruktur och samhällsbyggnad med målet att maximera värdet för kund, bransch och människa. Vi verkar i projektets alla skeden och kan analys och utförande i teori och praktik.
Är du nyfiken på vilken typ av projekt du kan få arbeta med hos oss? Då ska du klicka dig vidare!

slussen_1.jpg
bottom of page