top of page
BYGG EN SPÄNNANDE KARRIÄR HOS OSS

Har du erfarenhet av att arbeta i projekt inom samhällsbyggnad? Bra att du hittat till vår karriärsida! Här kan du läsa om hur det är att jobba hos oss och skicka in din spontanansökan.

NYFIKEN PÅ SENSUM?

Då har du hamnat rätt. Här får du en försmak av vad som väntar dig om du blir en del av Sensum.

Vi söker för närvarande:

  • Erfarna projektörer och utredare inom VA och dagvatten.

  • Byggledare inom samhällsbyggnad. 

Vi söker alltid erfarna projekt- och projekteringsledare. För spontanansökan, maila till jobb@sensum.se 

SensumPersonal-25.jpg

Omtanke och hjälpsamhet är nyckelord för oss på Sensum. Vi vill att alla medarbetare ska lyckas, därför stöttar vi och hjälper varandra i projekten. Inget är för stort eller för litet att fråga om. Det finns alltid någon att vända sig till när det behövs!

Vi arbetar ständigt med innovativa lösningar och strävar efter att utveckla och förändra branschens arbetssätt. Har något alltid gjorts på samma sätt av gammal vana? Då vill vi utveckla det till det bättre. Hos oss har du alla möjligheter att göra skillnad.

Sensums ambition är att utveckla och utbilda branschen. Det gäller även medarbetarna, som erbjuds fortlöpande kompetensutveckling. För oss är det oerhört viktigt att våra medarbetare växer och utvecklas, både professionellt och som människor.

Förutom din individuella utveckling, får du även möjlighet att vara delaktig i hela företagets utveckling. Sitter du på en riktigt bra idé – kör på! Här är det korta beslutsvägar och vi vill mer än gärna höra vad du har att säga.

Vi vill ge alla våra medarbetare de bästa förutsättningarna. Hos oss har alla en individuell utvecklingsplan, tjänstepension, friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och möjlighet till personalbil. Går det bra för oss vill vi att alla får del av vinsten - därför har vi vinstdelning.

Trivsel och gemenskap står högt i kurs hos oss på Sensum och vi har regelbundet sociala aktiviteter, konferenser och fikaträffar. Vi är stolta över vår Sensumkultur och ser fram emot att bli fler som delar den!

"Det finns en stor kompetens inom företaget som vi gärna delar med oss av. Att vi har ett så bra samarbete och använder varandra som bollplank är utvecklande och underlättar väldigt mycket i våra projekt. Här på Sensum har vi en koppling till produktionen, och att få den kopplingen för mig som jobbar med projektering tycker jag verkligen är en stor fördel!"

 

Dagny Benediktsdottir Ullberg, Projektering och projekteringsledning

Victoria Ljungberg

VD

 

"Sensum är ett företag som sätter människan i centrum, något jag är övertygad om kommer att vara en förutsättning i vår bransch framöver. Det kunnande och den redan starka position Sensum har ger oss möjligheten att vara morgondagens samhällsbyggare. Vi ska vara med och leda utvecklingen inom samhällsbyggnad, där det finns stora vinster att göra med ett smartare arbetssätt."

Amanda Landin

Bygg- och projektledare

 

 

"Något jag verkligen gillar med Sensum är att här finns det bästa från två världar – flexibiliteten från småbolag och strukturen från storbolag. Dessutom är här väldigt familjärt och en härlig personlig stämning. Det finns alltid någon att fråga om man stöter på problem och med den gedigna erfarenheten som finns i företaget behöver man aldrig uppfinna hjulet på nytt!"

Anders Hoffman

Byggledning och produktionsplanering

 

”Det som får mig att trivas väldigt bra på Sensum är vårt strukturerade arbetssätt och bra system som passar mig som gillar ordning och reda. Här finns även en strävan efter att arbeta i team med flera medarbetare i samma projekt, vilket kändes tryggt för mig när jag började här 2020. Jag trivs superbra och kände mig verkligen som en i gänget på en gång!”

VÄRDEGRUND
Trygghet

 

Vi har en miljö där alla kan vara sig själva och där allas åsikt är viktig. Vi vågar fråga och ta hjälp när det behövs och vi vill hjälpa varandra att lyckas.  

 

Hos kund betyder det att vi skapar en relation som bygger på förtroende, öppenhet och god kommunikation. Vi är närvarande, lyssnar och stöttar våra uppdragsgivare.

Kompetens

 

Vi har den kompetens och den kunskap som krävs för att kunna utföra våra uppdrag på bästa sätt. Vi delar både kunskap och erfarenheter med varandra.

 

Hos kund innebär det att vi har koll på våra uppdragsgivares krav och mål och att våra arbetssätt och verktyg alltid är uppdaterade och håller högsta kvalitet. Vi är lösningsorienterade och söker alltid finna nya och innovativa vägar för att på bästa sätt nå kundens mål. 

Omtanke

 

Vi bryr oss om varandra som medmänniskor, respekterar och känner tillit tillvarandra. Vår kultur är öppen, inbjudande och omtänksam. Omtanke gäller även de större perspektiven som långsiktighet, hållbarhet och tillgänglighet. 

Hos kund betyder det att vi utgår från vår uppdragsgivares situation och behov. Människan går först, men vi månar också om att visa största möjliga hänsyn till projektens syfte och utveckling, från första idé till färdigt resultat.  

VÅRA SPÄNNANDE PROJEKT

På Sensum arbetar vi med infrastruktur och samhällsbyggnad med målet att maximera värdet för kund, bransch och människa. Vi verkar i projektets alla skeden och kan analys och utförande i teori och praktik.
Är du nyfiken på vilken typ av projekt du kan få arbeta med hos oss? Då ska du klicka dig vidare!

slussen_1.jpg
bottom of page