top of page

Sensum som utbildare

Uppdaterat: 14 sep. 2023

Vi vill bidra till utvecklingen inom branschen genom att erbjuda utbildningar.

Flera av Sensums grundare anlitas som föreläsare och lärare på utbildningar med fokus på byggstyrning i anläggningsprojekt och AMA Anläggning. Ta till exempel Håkan Larsson som varit med sedan starten och som idag i huvudsak verkar som bygg- och projektledare på Sensum. När han inte undervisar förstås.


”Jag tror att de som deltar på utbildningarna framför allt uppskattar kombinationen av faktabaserad kunskap och vår långa erfarenhet av praktiskt utförande. Den som ska jobba med byggstyrning i anläggningsprojekt behöver ha både teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet av vad det egentligen handlar om. På så sätt bidrar vi alla till att framtidssäkra vår bransch. Det gäller oss konsulter, likväl som beställare och medarbetare.”

Håkan Larsson


Kontakta gärna oss på utbildning@sensum.se om du vill veta mer om våra utbildningar och hur vi jobbar, eller om du är nyfiken på företaget. Du kan också läsa mer om utbildning och våra öppna kurser i samarbete med EGA och Byggakademin på https://www.sensum.se/utbildning


35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Sensum = 30!

Comments


bottom of page