top of page

Sensum startar utbildning i byggledning

Uppdaterat: 23 aug. 2021

Vi tyckte att det saknades en utbildning i byggledning, att leda anläggningsentreprenader för beställarens räkning. Så vi skapade en.Att vara byggledare är något helt annat än att vara platschef hos en entreprenör. Byggledaren är beställarens representant och ska bevaka att entreprenaden utförs med rätt kvalitet, i rätt tid och till rätt pris.

“ Tillsammans med Byggakademin har vi skapat en helt ny utbildning inom byggledning, att leda anläggningsentreprenader för beställarens räkning, något som vi upplevde saknades på marknaden.”

Victoria Ljungberg, VD på Sensum


Under utbildningen går vi igenom hela processen, från förfrågningsunderlag och upphandling till slutbesiktning och överlämning.


Utbildningen vänder sig till dig som är byggledare eller projektledare på beställarsidan med minst två års arbetslivserfarenhet samt till dig som i dag är platschef men som ska byta sida till beställarsidan. Du kan läsa mer om utbildningen och se kommande kurstillfällen, både fysiska och på distans, i Byggakademins regi här. Sensum kan även erbjuda utbildningen direkt, kontakta oss på utbildning@sensum.se

72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page